Nieuwsbrief 2024-05

Cari Amici,                                                                  

Italië Evenement en toch een aanbieding

De maand mei pakte iets anders uit dan verwacht. Na het grote succes van vorig jaar hebben we alles op alles gezet om ook nu aanwezig te kunnen zijn op het Italië Evenement in Haarzuilens. Maar dat mocht niet zo zijn, helaas. Eerst bleek Mark vanwege andere verplichtingen echt niet te kunnen dat weekend. Dat hadden we goed opgelost met extra hulptroepen en alles was er klaar voor, toen viel Kees van zijn fiets. 3 gebroken ribben en sleutelbeen in 4 stukken en zeer beperkt in zelfredzaamheid betekende ook geen Kees en Zimira. Toen zagen we geen andere mogelijkheid dan dit jaar niet mee te doen, maar volgend jaar zijn we er zeker weer bij en onze plaats voor 2025 is al gereserveerd!
Wel hebben we gewoon de twee leuke aanbiedingen voor jullie als goedmakertje:

 

Feest!

In veel gezinnen is het nu even spannend maar straks zeker feest en gaat de vlag met schooltas uit.

Ter verhoging van de vreugde hebben we een aantal prachtige en feestelijke flessen om dat in stijl te vieren. In de Red en Blue flessen vind je onze bekende lekker frisse Prosecco Brut en in Gold en Pink dezelfde heerlijke Prosecco met dat mooie fijne bubbeltje maar dan met een licht zoetje in de afdronk. En dat voor de prijs van 15.95!

 

En om het helemaal feestelijk te maken in de vorm van een prachtig cadeau hebben we op dezelfde basis een giftset met 2 van die heerlijke flessen plùs 2 bijpassende glazen voor 39.95.

 

Daar kun je mee uitpakken en natuurlijk leveren we die ook op elk adres in Nederland en indien gewenst met een persoonlijke noot.

Graag tot snel en in ieder geval Salute!