Nieuwsbrief 2024-02

Cari amici di Friulgust,

De donkere januarimaand ligt achter ons, de dry-January volgers hebben het ook gered en elke dag wordt het een beetje lichter. Om dat te vieren beginnen we het nieuwe seizoen met een mooie aanbieding: Borgo Ogni Giorno – 3 flessen rood en 3 flessen wit van Borgo delle Oche voor € 50,= (normaal € 59.70).

Zoals in onze vorige nieuwsbrief al vermeld zijn we heel trots en blij met de mooie recensie van Onno Kleyn voor onze Refosco 2018. Dat uitzonderlijk jaar was dan ook heel snel uitverkocht. Maar goed nieuws! We hebben de hand kunnen leggen op een laatste partijtje van 60 flessen, exclusief voor onze Friulgust vrienden, nu in onze webshop.

Na het succes van vorig jaar hebben we ons onlangs opnieuw ingeschreven voor het Italië Evenement 2024. We kijken er nu al naar uit om jullie daar weer te ontmoeten. Wij zullen zorgen dat al onze wijnen weer aanwezig zijn, dus volop proefplezier. Ook gaan we proberen om één van onze Italiaanse wijnmakers naar Nederland te halen. Het evenement is van 31 mei t/m 2 juni, zet het alvast in je agenda. Zodra we meer weten over onze precieze locatie en gasten laten we het jullie direct weten!

Als laatste willen we jullie graag nog onze wijnproeverijen onder de aandacht brengen. Die waren het afgelopen jaar zeer succesvol en gaan we dus op volle kracht mee door. We waren onder andere te gast bij een IT-bedrijf met 60 man, een intieme familie verjaardag met z’n achten, een Arnhemse rugbyclub, een vriendenclub van 15 man die wat te vieren had en een wijn- en eetevenement.
Dus als jij iets te vieren hebt, de standaard vrijmibo nu ook wel hebt gehad, een leuke personeelsavond wilt met live koken, of gewoon nieuwsgierig bent naar onze wijnen, het kan allemaal.  De invulling doen we in overleg en zo uitgebreid of eenvoudig als jij het wil. Met of zonder hapjes, door ons geregeld of lekker door jou.
Jij zorgt voor de mensen en de locatie, wij zorgen voor de rest, ook voor de glazen en andere attributen als het aromawiel, proefinstructie en proefformulier. En of je nu 7 of 70 mensen op je lijstje hebt, neem contact met ons op en we doen je een mooi voorstel. Email: sales@friulgust.nl of telefoon: Mark 06-24358680 of Kees 06-53225808.